Noniin, perustin nämä sivut. : ) Eli siis halloween vinkkejä:
 

1. Aapua, miten voin tehdä kurpitsan, kun itse kurpitsaa ei näy mailla halmeilla? Helppoa. Otetaan appelsiini (ei mandariini. Appelsiini on isompi.) Ja otetaan musta tussi. Piirretään sille kasvot, ja siinä se! Ei, et saa sisälle kynttilää, mutta kuitenkin.

2. Kääk, huone pitäisi saada karmeaksi! Helppoa. Jos joku perheestäsi kalastaa, niin varmaan teillä on kalaverkko. Sen läsäytät kirjahyllyn päälle, ja leikkelet hämähäkkejä, Voíla. Sitten muu huone. Otat mustan jätesäkin. Jos et pidä seinistäsi, länttää säkki teipin avula kiinni seinään. Voíla taas. Hmm.. Jotain puuttuu.. Pistä sängyn/sohvan/muun sellaisen alle taskulamppu. Karmaiseva valo. Kiinnitä ikkunaan lepakoita, joita olet tietenkin tehnyt itse. Anttilasta saa 1.95€ pikkuruisia fosforihämähäkkrjä. Sijoittele niitä joka paikkaan. Pimennä huone täysin. Voit pistää pöydälle joitakin vanhoja pulloja uusin etiketein: "Myrkkyä" "????" ja muilla sellaisilla. Voit myös leitakata harmaasta pahvista hautakiviä, ja pistää ne seinän viereen tai muualle.

3.  Juomaa?? Helppoa. Kipaise kaupasta päärynämehukattia. Se on hauskan vihreää, ja kuori viinirypäle. pistä kuorittu viinirypäle mehuun joka on tietysti boolimaljassa. Ota kumihanska (PESE SE ENSIN!!!) ja pistä siihen spriteä tms. hiilihappoista. Solmi ranteen kohdalta, ja pistä pakkaseen. Katso välillä, onko kumihanskanen valmis. Sen täytyy olla kivikova! Tai ei ihan. Kun se on kova, ota se pois ja ala varovasti irrottamaan hanskaa. Ole esim. sormien kohdalla tosi varovainen. Sen jälkeen pistä se booliin. Aivan kuin sinulla olisi käsi boolissasi!

Jatkanko tätä blogia vai teenkö jotain muuta? Sen päätätte te! Kiitos tosi paljon, että olette lukenut tämän surkean blogisen.